Sihiri dag 62

Sihiri tar sin dräktighet med ro. De sista dagarna har det mest varit att vila, gå ut i trädgården en stund, äta och så vila igen. Hon har gått upp 15 kg i vikt vilket är hela 50% av hennes egen vikt. Hur är det möjligt?!
Hon är fortfarande hungrig och har förvånat oss genom att helt fräckt stjäla en macka ur handen. Lämnar man bordet är det bäst att sätta in tallriken. Hon äter 240 gram tre gånger om dagen plus lite annat gott som Turkisk yoghurt, en rå äggula samt alla matrester som förnärvarande reserveras bara för Sihiri. Hon stormtrivs i nya valpkojan och vi sover i valprummet sedan drygt en vecka. Två stora grottor har hon lyckats gräva i trädgården, dolda bakom stora växter.
Nu väntar vi och väntar.....man blir allt mer rastlös. Men det passar ju bra att städa, måla och baka!
Lägger in bilder här och på FB så fort valpningen är avklarad!

Etiketter: dräktighet

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter