Akka dag 57

Lilla Akka mår finfint. Hon vilar mycket och tar mest lite korta runder i trädgåren eller som i dag har hon legat och njutit i den fina vårsolen. Hon är inte jättebesvärad av magen men kan inte rulla ihop sig som en kanelbulle längre. Numera ligger hon raklång - och i min säng på natten så det blir lite trångt och varmt. Små delar av slemproppen som en sträng äggvita kommer ut när hon har kissat. Sedan några dagar har hon också mjölk i juvren. Så vi märker tydligt att det snart är dags. Glädjande nog har hon inte grävt stora gropar i trädgården bakom buskarna. Sihiri var besatt av detta sista tiden och vi fick inhägna buskarna med staket till slut. Midjeomfånget har ökat 33 cm.
I helgen flyttar jag och Akka ner i valprummet. Akka tycks gilla valplådan och ligger gärna där i de stora BIA-bäddarna och softar medan jag stökar med lakan, handdukar och allt annat som behövs inför den förestående valpningen.
Alla är så nyfikna nu liksom både jag och Catharina. Vad innehåller denna valpmagen? Så fort alla valparna är födda uppdaterar jag på Facebook så där är bästa stället att spana! Håll ut - 1 vecka kvar!

Etiketter: valpar

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter