Sihiri är dräktig

Sihiri uppvisar alla täcken på dräktighet. Hon är så lugn och latar sig hela dagarna vilket är viktigt i det tidiga skedet när alla befruktade ägg flyter omkring och ska fästa i livmodern. Hon ägnar inte övriga flockmedlemmar någon uppmärksamhet och leker inte för närvarande. Normalt står hon först i kön i hallen för att gå promenader men nu får man locka och pocka för att hon ens ska gå ut och kissa i trädgården. Hon är helt i sin egen lilla värld.
Så idag kom det som övertygat mig - dräktighetsflytningen. Tiken bildar en slempropp för att stänga till i förlossningskanalen och då svämmar lite av detta ut som en mycket seg, klar flytning som tjock rå äggvita.
Vill du följa utvecklingen? Här kan du kika!
Sen kan mycket hända under resans gång. Valpar kan resorberas så sent som dag 35 både enstaka valpar och en hel kull.

Etiketter: valpnyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter