Salimakullen är född

Sihiri gick hela 62 dagar med sin stora mage. Och kl halv 6 i morse började hon föda sina valpar. Det blev hela 14 stycken. 9 flickor och 5 pojkar. Bedårande  fina så klart. Alla var pigga och hittade tutten direkt. När 13 var födda och hon hade matat alla och tvättat dem så tog hon en powernap. Två timmar efter den siste var född bestämde hon sig för att det var dags för den siste pojken att se dagens ljus. Jag låg och mös i valplådan och hann uppfatta att hon fick några krystvärkar. Ut kom en jättefin gosse. Både mor och barn mår utmärkt ingen var svag eller medtagen. Alla hade bra vikt och var lagom i hullet. Nu ska vi försöka vila några dagar och mysa! Salima betyder förresten trygg vilket jag tycker kännetecknar både mamma Sihiri och och pappa Rüdi.

Nybliven mamma Sihiri.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter