salima 12 dagar

Valparna växer så det knakar. De har fördubblat sin vikt. I dag har de öppnat ögonen. De paddlar sig fram fortfarande och är som små robotsökande kultingar som snabbt lokaliserar Sihiris vrålgoda tuttar. Sihiri har mycket mat och hon är fortfarande fin i hullet. Man sitter mest där inne i valplyan och iakttar de små.Många nya bilder på FB i dag, valparna dag 12!

Till er som inte har Facebook kan jag rekommendera er att skaffa det. Man behöver inte vara aktiv och inte skriva något men man kan kika på olika sidor. Min sida är offentlig så alla kan se innehållet utan att vara vän med mig! Om du trycker på f knappen uppe till vänster hittar du mig eller söker du bara på namnet Helene Wrede. Jag kommer lägga mycket bilder där och du kan dessutom spara egna bilder genom att först klicka på bilden och sedan högerklicka på den. På så sätt får du tillgång till betydligt fler bilder än vad jag sparar på hemsidan!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter