Oj oj så mkt nyheter sedan sist

Jag har så mycket som ska uppdateras. Det får bli en bit i taget. Vi fick valpat i maj och sen gick en stor det av sommaren åt att passa valparna och ha kontakt med de nya familjerna. Jag har inte ställt ut nåt nämvärt för att inte dra hem några smittor till de små valparna. Men när väl alla hade flyttat och bästa Kristina och Magnus, Chillas ägare tog hand om Cheena åt oss så drog vi i väg till Kroatien bl.a. för att ställa ut i SPLIT. 4 kvällars utställning och vi dvs jag och Per! visade all 2 flickorna. Liiite överreklammerat var det allt. Väldigt trånga ringar och stoooor trängsel runt ringen. Mimi skötte sig jättebra fixade exc och blev upprepad 3 i sin klass. En dag blev Sihiri 3a i Championklass och en annan dag slog Per och Akka oss och blev 3:a. Mätstickan åkte fram för den tyske domaren för alla hundar utom Mimi och Sihiri. Alla tänder räknades men det går ju bra för vår del. VARMT var det som sjutton så vi kortade av resan en del.

Vi har fått en liten ny liten familjemedlem och det är Cheena, så nu har både Sihiri och Akka en dotter i huset.  Närmast på planeringen står en valpkurs och några valputställningar. Så roligt det ska bli.

Etiketter: sommaren 2018

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter