Gratulationer

Först ut så gratulerar vi Ginza - H. Temba Azima som blev bästa tik av 17 öppenklasstikar i Västerås, sedan BIM, fick cert och som grädde på moset blev hon nu svensk utställningschampion. Grattis Ginza och Liz :)

Grattis Vira - H. Riba Salima som gjorde ett jättefint BPH 28 april. Grattis Anette :)
Grattis Chilla som blev BIM på inoff, Junes utställning den 30 april. Grattis Chilla och matte Kristina.

Grattis Chifu som blev BIR och BIG-1 på inoff utställning 5 maj i Jönköping i dag. Grattis Chifu och matte Emmelie 

Grattis Dino som gjorde ett jättefint mentaltest - Jägarförbundets för Barbro Börjesson. Han är glad, livli, nyfiken med snabba avreakationer och relativt nervfast vilket är toppenbra. Grattis Erika till en härlig hund :) Fler bilder under Mentalitet
Klicka på bilderna för större bild

Etiketter: grattis!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter