FINYANA-KULLEN - FINYANA LITTER

Finyana betyder "rynka i pannan". Kullen föddes 15/9 2012. Mamma är Freja (SEVCH Hayawani Titilayo Roozani) och pappa är VDCH Abutambu Aziz de Kiungwana, Tyskland. En fin kull med fyra flickor och sex pojkar: Akka (Akka), Alice (Arifa), Zizzi (Aziza), Humla (Amrisha), Ayo (Ayodele), Aslan (Andazi), Elis (Ajamu), Eddie (Assegai), Sigge (Amiri) och Ahambo (Ahambo). 
Samtliga är röntgade på höftleder och armbågsleder. Åtta har A/A på höftlederna och ua på armbågslederna. En har B/B (räknas som ua) och 1 (lindrig pålagring) på armbågslederna.

"Abutambu" VDCH Abutambu Aziz De Kiungwana är Akkas ursnygge pappa från Tyskland. Han är en väldigt trevlig och sund hund. Han har en underbar päls med en fantastisk lyster och en djupröd färg. Lugn och trygg.

"Freja" SEVCH Hayawani Titilayo Roozani är Akkas mamma. Det innebär att Sihiri och Akka således är halvsystrar. Freja har alltid varit en av mina absoluta favoriter! Härligt temperament med mycket go i! Vacker och dessutom en supermorsa som fostrar sina valpar med en varm och trygg hand. Bättre kan det inte bli! När Frejas nästa kull föddes så kunde vi helt enkelt inte låta bli att köpa ännu en av hennes valpar!

Stamtavla Finyanakullen