Faro

Hayawani Thamani Azima (svart) född den 22 mars 2016  i en valpskara med 11 valpar 6 flickor och 5 pojkar. Thamani betyder price, value och Azima betyder talisman.
Faro fick sin start hos en god vän och kollega till mig som bara älskade Akka. Hon gick och väntade på att det skulle bli en liten gosse efter henne. Lyckligare person har man sällan sett när hon hämtade Bravo som han kallades.
Hösten 2017 ringde matte och berättade att hon var svårt sjuk och att hon ville att jag skulle ta hand om Faro för en omplacering - var det tänkt. Faro tillbringade sedan 3 veckor i mattes sjuksäng på lasarettet tills det var dags att säga adjö. 
När Faro den 1 oktober 17 kom in som en glad virvelvind i vårt hem blev vi så otroligt förtjusta i honom. Vi bestämde ganska snart att han skulle få stanna hos oss och flickorna.

Faro har förvånat oss på många sätt med sin okomplicerade, trygga och glada attityd. Vi bestämde att vi skulle prova att ställa ut honom, det fick bli i december på Svensk Vinnarutställning i Stockholm, på Älvsjömässan där det kryllar av människor och hundar och det kan vara påfrestande på många sätt. Tänk, han sprang i ringen så glad och positiv med viftande svans och tom ställde upp sig väldigt bra. Han blev 2:a i unghundsklassen och i kritiken fick han välvisad!

Jägarförbundets mentaltest. 10 av 11 valpar gjort testet.
Som vanligt bjöds det på både roligheter och knepigheter bland träden. Målet och förhoppningarna är att få se lekfulla, socialt trygga och nyfikna hundar med bra nerver, och det fick vi! Samtliga är skottfasta dessutom! Det är en jämn fin kull. 
att hämta spelaren: https://get.adobe.com/se/flashplayer/
Sökmotor -Microsoft Edge fungerar (ej G Chrome)