FUKUZANA-KULLEN - FUKUZANA LITTER

Fukuzana betyder "jaga efter". Kullen föddes 18/1 2011.
Mamma är Freja (SVCH Hayawani Titilayo Roozani). Pappa är MultiCH Tarujen Samir, Finland. En fin kull med två flickor och tre pojkar: Sihiri (Sihiri), Sisu (Sizakele), Max (Sitawi), Zigge (Sikomo) och Jussi (Sawasawa).
Samtliga är friröntgade med A och 0 på höfter och armbågar. De är mentaltestade på Jägarförbundets MT-bana och MH-beskrivna och/eller BPH-testade. Testen visar att de är öppna och tillgängliga och har mycket bra nerver och snabba avreaktioner. Mycket motor - både jaktlust och kamplust, en del skärpa och mycket nyfikenhet.
Alla är exteriört fina, men endast en ställs ut - Sihiri. Hon blev 6:a på SRRS Guldhundslista 2012 och 2013 blev hon både Svensk och Dansk utställningschampion SEUCH och DKUCH och vann Guldhundslistan, vilket innebär att hon blev det årets bästa utställningshund! SKK

 "Samir" MultiCH Tarujen SamirSihiris pappa kommer från Finland. En kille med enormt mycket "driv" i utställningsringen. Jag hade nöjet (och blev lite tårögd) av att se honom på Världsutställningen 2014 där han blev 4:a i en mycket tuff veteranklass. En riktig snygging. Jag kan se likheter med hur Sihiri hur de visar upp sig i utställningsringen, full fräs!Samir har också en fantastisk mentalitet, jag har sett hans Mentaltest (Barbro Börjesson).

"Freja" SEVCH Hayawani Titilayo RoozaniSihiris mamma som är en helt underbar hund. Sihiri och Akka är således halvsystrar. Freja har alltid varit en av mina absoluta favoriter! Hon har ett härligt temperament med mycket go och energi! Vacker och dessutom en supermorsa som fostrar sina valpar med en varm och trygg hand. Bättre kan det inte bli! Jag föll pladask för henne redan innan jag själv tänkt på att skaffa en ridgeback.Sprang över torget i Eksjö för att hälsa på henne. När jag sedan några år senare letade och undersökte allt om Ridgebacks på nätet så kom jag just till Freja - igen och hon var då var dräktig, vilken tillfällighet! Två tikar föddes och en var Sihiri.

Här bredvid mormor Roza
Sihiri med pappa Samir
Sihiri och mamma Freja
Stamtavla Fukuzana-kullen