SIHIRI
SUCH, DKUCH, FIUCH, Nordisk Champion, DK VetranVinnare19
Hayawani Sihiri Fukuzana född 18 jan 2011
Sihiri betyder "magic" eller "witchcraft" och Fukuzana betyder "jaga efter". Sihiri är en fantastisk hund! Min första Rhodesian ridgeback! Jag har fallit pladask för denna fantastiska hund och ras!
Sippan eller Cirkus-Lisa som hon också kallas för är oerhört glad och arbetsvillig. Hon har ett stort mått humor. Absolut skulle hon kunnat bli framgångsrik i lydnad om matte lagt mer tid på den träningen. Hon gillar verkligen att visa upp sig och hon har en härlig attityd. Hon gillar alla människor som vi gillar. Hon kan gå lös överallt och försvinner inte bort på egna äventyr. Hon ger gärna domare en slick och gör fortfarande trots championklass höga glädjeskutt i utställningsringen! Hon småpratar gärna och vill allra helst befinna sig i samma rum som matte. Hon skäller sällan, ett par skall när någon ringer på dörren.
Hon är mentalt stabil, orädd, nyfiken men har också en del vakt i sig. Skönt sällskap om jag ska gå ut ensam på kvällen. Med Sihiri kan man vara helt trygg.
Sihiri har varit oerhört framgångsrik i utställningsringarna ända sedan hon var liten valp. Hon har vunnit BIS, BIR och BIG-2 samt "Bästa huvud" 4 ggr och "Bästa rörelser" en gång på Ridgebackspecialer. 2013 blev hon Sveriges Guldhund tikar dvs den framgångsrikaste tiken i utställningsringarna i Sverige (RR). Det är stor konkurrens på  utställningmed många utställda ridgebackar.
Se mer om hennes meriter på utställning.
Här kan du se Sihiris släktingar och stamtavla.
Sihiri 1,5 mån efter att valparna flyttat
Höfter A/A  -  Hips excellent
Armbågar ED 0/0  -  Elbows ED 0/0   
Fulltandad med korrekt saxbett
Full dentition with correct scissors bite
EOAD: free, DM:carrier, JME:carrier
Sihiri är 63,5 cm hög och väger 33 kg
Sihiri med dottern Mimi
Klicka på bilderna för förstoring. Foto på Sihiri från april 2015
Sihiri, IDS Herning 5 nov 2017 BB3
Sihiri 15 veckor
BIS puppy - 4 months
BISS11 BIS-1-puppy