PLANERADE VALPAR HOS KENNEL HAYAWANI 2021
Dräktighetskalender klicka

Pelé and Cheena ♥♥♥♥♥

We had such a great time in Germany. Pele´and Cheena interacted very sweet. I think they really fell in love.We hope for puppies in week 42 and deliveries week 50 just before Christmas. We cross our fingers!!!!!!!!
Thank you Gabriele and husband for your great hospitality

Amazulu M´Pelé In Sunshine

Pelé är mycket välmeriterad bl a internationell Champion. Han har genomfört tysk mentaltest med mycket gott resultat, detta för att bli godkänd avelshund i Tyskland. Han är grundligt hälsoundersökt med ett fint resultat. Han har korrekt saxbett och är fulltandad. Cheenas meriter finns på hennes egen sida.

Äntligen kunde vi kan resa till Tyskland och träffa snygge och trevlige Pelè. En hanhund som inte bara är snygg, han har trevlig mentalitet, är frisk och har dessutom en intressant stamtavla. Inavelskoffecienten COI är 0 % Ser verkligen fram emot dessa valpar ♥♥♥

Pedigree
Jag har länge planerat för en kull med Cheena. Det var tänkt att vi skulle resa till Tyskland i maj 2021. En ytterst trevlig och tjusig hane är vald med mycket omsorg, mer info kommer senare. Pandemin begränsade våra resor utomlands liksom att det inte kändes OK att ha besök av valpköpare.
Vi valde då att skjuta på parningen till nästa löp som kommer bli i juli/augusti 2021